Maksu & toimitus

Maksutavat

Voit maksaa tilauksesi korttimaksuna tai verkkopankissasi, tai Paypal-maksuna.

Korttimaksu

Voit maksaa tilauksesi pankki- tai luottokortilla (VISA, Mastercard, Amex). Voit maksaa sekä Debit- että Credit -korteilla. Kun maksat Debit -puolelta, maksu veloitetaan pankkitililtäsi, ja kun maksat Credit -puolelta, ostot laskutetaan luottotililtäsi.

Kun valitset maksuvaihtoehdoksi korttimaksun, sinut ohjataan uudelle sivulle, josta löytyy lomake korttitiedoille. Ota korttinumerosi ja CVV-turvakoodisi valmiiksi esille. Syötä lomakkeeseen ensin kortinnumerosi, kortin voimassaoloaika ja turvakoodi. Kolme merkkiä pitkä CVV/CVC -turvakoodi löytyy kortin kääntöpuolelta nimikirjoitusalueen oikealta puolelta. Lopuksi vahvistat ostoksen verkkopankkitunnuksillasi.

Jos olet maksanut tilauksesi kortilla, ja tilaamasi tuotteen tilaus perutaan, palautetaan rahasi automaattisesti tilillesi. Maksunpalautus kirjautuu tilillesi tavallisesti viikon sisällä.

Verkkomaksu

Voit maksaa tilauksesi suoraan seuraavissa verkkopankeissa: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Aktia, Handelsbanken, Oma Sp, POP Pankki, S-Pankki, Säästöpankki, Ålandsanken, Visa, Master Card Kun valitset maksutavaksi verkkomaksun, tilauksesi loppusumma veloitetaan tililtäsi välittömästi. Kaikki tiedonsiirto on suojattua, eikä kukaan ulkopuolinen voi nähdä tietojasi.

 

Toimitus

Toimituksen hinta määräytyy toimituksen painon mukaan. Yleensä pienet tuotteet voidaan lähettää kirjeenä (2€), mutta isommat tuotteet lähetetään pakettina pakettiautomaatin tai postin kautta (6€). Voit esittää toiveen siitä, mihin postiin tai automaattiin haluat paketin toimitettavan. Kaikki tilaukset lähetetään 2-4 arkipäivän kuluessa tilauksesta. Tilaustuotteiden osalta toimitusaika voi olla poikkeava ja siitä ilmoitetaan erikseen. Huom! Muistathan laittaa tilaukseesi puhelinnumeron. Saat saapumisilmoituksen, kun tilaus on noudettavissa lähimmästä Postin noutopisteestä. Mikäli haluat toimituksen Postin pakettiautomaattiin, ole yhteydessä asiakaspalveluumme pinuphilma@gmail.com. Voit myös noutaa tuotteet Iisalmen Keisarinkulman puodilta, mutta sovi tapaamisesta erikseen asiakaspalvelun kanssa 0404154716. International shipping is 20€ by post and Estonia 12€ via Smartpost.